Brighton, England

Et av våre beste forslag for et skolekorps er Brighton/ Hove på Englands sørkyst, med flere kilometer med flott badestrand. London ligger bare ca to timer unna. En tur dit er nærmest obligatorisk for alle som reiser til England.

Av Brightons attraksjoner nevner vi The Royal Pavilion og Sea Life-senteret. Man skal heller ikke glemme de trange og koselige smugene, som kalles The Lanes. Her finner dere gammeldagse småbutikker og mer tradisjonelle britiske puber. Dersom ikke The Lanes skulle friste når en skal \"shoppe\", har man det mer tradisjonelle shoppingområdet med et to år gammelt shoppingsenter på Churchill Square. Forutsatt at turen legges utenom den engelske skoleferien, anbefaler vi et besøk til en engelsk skole. Her kan vi spille for elevene og spise skolelunsj sammen med dem. I 2011 hadde vi for første gang Norway Day med flere deltakende korps på en av privatskolene i Brighton. Opplegget var meget vellykket og vi vil gjenta dette i 2012.

Dagsprogram

 • Dag 1

  Avreise med fly fra Oslo, evt. fra andre flyplasser i Norge. Fly til London. Buss til hotellet. Innsjekking i enkelt turistklassehotell. Middag.

 • Dag 2

  Frokost. Sightseeing til fots i Brighton sentrum. Avslapning og bading på ettermiddagen. Mulighet for å holde konsert. Middag.

 • Dag 3

  Frokost. Norway Day på en av privatskolene i distriktet. Norske korps deltar. Konserter og lunsj. Ettermiddagen til bading / shopping m.m. Middag.

 • Dag 4

  Frokost. Dagstur til London. Sightseeing i London og evt. inngang i Madame Tussaud eller andre severdigheter. Muligheter for f eks musikal. Middag.

 • Dag 5

  Frokost. Utsjekking av hotellet. Buss til flyplassen. Fly til Norge.

Prisinfo

Pris fra 4.380,- pr. pers.

Prisen avhenger bl.a. av transport, type overnatting, oppholdets lengde og antall reisende. Prisen inkluderer fly tur/retur fra Oslo, busstransfer, overnatting, frokost og middag iht program (ekskl. drikke), konsertprogram, sightseeing med skandinavisktalende guide i Brighton og London, representant fra Sabra Musikkreiser. Flyskatter, inngangspenger / musikal og buss til London er ikke inkludert. Detaljer / betingelser fås fra Sabra Musikkreiser.

Send forespørsel

Relaterte turer

Beklager, kartet kan ikke vises.