Sabra + Escape = Sant

Sabra Tours og Escape Travel har slått seg sammen og vil fra 15. oktober hete Escape Travel.

Alle nøkkelpersoner fra Sabra Musikkreiser fortsetter i samme roller som før. Og kor- og korpsreiser blir fortsatt en veldig viktig del av selskapet. Vi gleder oss til å betjene nye og gamle gjester som skal spille og synge sammen på tur!

Det nye Escape Travel blir Norges største ruteflybaserte turoperatør. Dette gir oss de beste muligheter for å tilby høy kvalitet til konkurransedyktige priser!

5

gode grunner for å velge Sabra Musikkreiser

Norges mest erfarne på kor- og korpsreiser. Profesjonell aktør med solid økonomi. Gode betingelser og stor fleksibilitet. Godt planlagte konserter. Alle turene blir skreddersydd. Deres trygghet - vår forpliktelse.

Vis 5 gode grunner

5 gode grunner til å reise med Sabra Musikkreiser

1.
Norges mest erfarne arrangør av kor- og korpsreiser

Sabra Musikkreiser har arrangert om lag 3000 kor- og korpsturer i løpet av de snart 30 årene vi har holdt på. Vi kan trygt si at vi er størst og eldst. Målet er dessuten alltid å være best!

2.
Profesjonell aktør med solid økonomi

Sabra Musikkreiser inngår i Sabra Tours AS. Selskapet ble etablert i 1993, og arrangerer gruppe- og spesialreiser til alle verdensdeler. Selskapet har solid økonomi, og likviditeten er god. I 2013 ble selskapet solgt til Per G Braathen og hans selskap Braganza. Med dette har vi fått en meget solid og langsiktig industriell eier. Sabra Tours’ fremste styrke består i at vi har meget erfarne salgs- og produksjonsansvarlige, som kjenner reisemålene svært godt og har spisskompetanse på sine fagområder. Rolf Egeland, som er ansvarlig for alle våre kor- og korpsreiser, er utdannet musikklærer og har selv dirigert kor i mer enn 20 år. Sabra Tours et meget solid nettverk av samarbeidspartnere ute i den store verden. Sabra Tours har som medlem av IATA også et nært og godt samarbeid med alle de store flyselskapene, noe som gir mange muligheter til fornuftige priser.

3.
Gode betingelser og stor fleksibilitet

Dersom dere kjøper flybilletter direkte hos flyselskapene, må dere normalt betale hele beløpet ved bestilling. I tillegg må dere etter betalingstidspunkt betale for eventuelle endringer. Vår erfaring er at det oppstår mange endringer internt i koret/ korpset underveis. Av den grunn er det viktig å ha muligheten for å gjøre endringer underveis i prosessen. Når dere kjøper en kor- eller korpstur hos oss, trenger dere ikke betale noe ved bestilling. Dere har i tillegg stor fleksibilitet når det gjelder navnerapportering. På grunn av gode samarbeidsavtaler med flyselskapene kan vi gjøre endringer av navn frem til et par måneder før avreise uten omkostninger for dere. Først etter at dere har underskrevet kontrakt med oss, betaler dere et depositum. Hovedfakturaen forfaller ca 35 dager før avreise. Vi stiller hvert år en reisegaranti hos reisegarantifondet RGF, slik at alle våre gjester er sikret å få tilbake det som er innbetalt til oss dersom noe skulle skje med vårt selskap før eller under reisen.

4.
Alle turene blir skreddersydd – godt planlagte konserter

Selv om vi har mange års erfaring med kor- og korpsreiser, krever alle slike turer skreddersøm. Hver gruppe er unik med egne ønsker og behov. Vi kommer derfor gjerne på besøk til den enkelte gruppe for å drøfte alle sider ved en musikkreise. Gjennom samtaler og erfaringsutveksling utarbeider vi komplette turprogram. Vi legger stor vekt på å sette opp gode og tilpassete konserter for alle våre kor og korps. Vi forplikter oss til å gjøre alle forespørsler, leie lokaler og annonsere konsertene lokalt. Dette er inkludert i våre priser. Vi vil gjerne ha med egen reiseleder eller lokal guide som bistår dere med praktisk organisering og effektiv gjennomføring av turene.

5.
Deres trygghet - vår forpliktelse

Noen kor og korps arrangerer sine turer selv. Flyreiser og hotell bestilles på Internet, mens konserter og annet program blir ordnet via private kontakter eller andre forbindelser. Mange har erfaring for at dette går bra – både planlegging og gjennomføring. Det er imidlertid stor risiko forbundet med å reservere fly og landarrangement på vegne av en hel gruppe. Alle kostnader må dekkes i god tid før avreise – og om noe skulle skje med fly, overnattingssted eller landarrangement for øvrig, er man selv ansvarlig overfor hver enkelt leverandør. Skulle flyavgangen på utreise bli kansellert på grunn av værforhold eller naturkatastrofer (f. eks askesky), vil man neppe få dekket utleggene til hotellet og annet landarrangement som man ikke får benyttet. Ved å benytte Sabra Musikkreiser er man dekket av de rettigheter som Pakkereiseloven gir hver enkelt reisende. Dere har da kun én leverandør å forholde dere til – og det er oss. Dersom dere skulle rammes av et fly som ikke kan ta av på grunn av værforhold eller naturkatastrofer, vil vi være ansvarlige for at dere får alle kostnader refundert. Det er derfor stor forskjell på å reise på egenhånd som privatperson og når en tilrettelegger for en gruppe. Bestiller du på egenhånd, bærer du all risiko selv. Bestiller du gjennom oss eller annen turoperatør, plasserer dere ansvaret i sin helhet hos oss. Velkommen til en trygg og god reiseopplevelse med Sabra Tours!

Vi anbefaler for kor

Gå til siden for korturer

Vi anbefaler for korps

Gå til siden for korpsreiser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev